Gewoon lekker buitenzwemmen

Gewoon lekker buiten zwemmen in Buitenbad Eurobad Maasbracht. Voordelig en leuk voor het hele gezin.

Abonnement Eurobad

Wil je de hele zomer genieten van alles dat buitenbad Eurobad Maasbracht zo leuk maakt? Koop dan een voordelig abonnement voor ons buitenzwembad en kom zo vaak zwemmen als je zelf wilt. Super goedkoop en slim als je van plan bent om vaker te komen zwemmen in buitenzwembad Eurobad Maasbracht.

Een abonnement kun je vanaf de opening aanvragen bij de kassa van het Eurobad en contant of per pin betalen. Je ontvangt een zwempas als toegangsbewijs. Bewaar deze zwempas goed. Raak je de pas kwijt dan betaal je extra kosten.

Een abonnement is geldig voor één zwemseizoen.

Prijzen 2024

Abonnement Eurobad

Persoonlijk abonnement € 75,00
Gezinsabonnement
(2 volwassenen en 3 kinderen tot 18 jaar behorende tot één huishouden)
€ 184,00
Vervangende zwempas € 8,25

 

Voorverkoop 2024

Abonnement Eurobad

Vanaf 1 mei tot en met 16 juni bieden we speciale voorverkoopprijzen aan voor onze abonnementen. Profiteer nu van deze aanbieding voordat het te laat is!

📅 Voorverkoop: 1 mei t/m 16 juni 2024.

📍 Verkrijgbaarheid: Aan de kassa tijdens onze openingstijden of via onze webshop.

🖥️ Online Aankoop: Bezoek uw persoonlijke pagina op Splash Software om uw abonnementen aan te schaffen.

Klik hier om naar uw persoonlijke pagina te gaan.

Persoonlijk abonnement € 63,00
Gezinsabonnement € 161,00

 

Bestaande Klanten

Had jij vorig seizoen al een abonnement of 10-Badenkaart? Dan heb je van ons (voor elke persoon) een zwempas gekregen. Neem deze zwempas(sen) mee naar de kassa. Dan kunnen we je nieuwe abonnement(en) ook weer snel op je zwempas(sen) zetten. Ben je de zwempas kwijt?Je kunt dan een vervangende zwempas kopen.

🖥️ Online Aankoop: Bezoek uw persoonlijke pagina op Splash Software om uw abonnementen aan te schaffen.

Klik hier om naar uw persoonlijke pagina te gaan.

Voorbeeld zwempas:

 

 

 

Nieuwe Klanten

Heb je nog geen zwempas dan zijn je gegevens nog niet bij ons bekend. Om de aanvraag bij de kassa zo soepel en snel mogelijk te laten verlopen kun je alvast je gevens aan ons doorgeven via onderstaande knop.

Heerlijk recreatief zwemmen

Voordelig met een Abonnement Eurobad

Buitenzwembad Eurobad garandeert een hele dag recreatief zwem- en speelplezier voor jong en oud. Je kunt in je eentje ongestoord je baantjes trekken of met je hele gezin komen genieten van het water, de zon én elkaar.

Bij ons buitenzwembad verveel je je geen moment: spetteren in het peuterbassin, met een plons van de duikplank of duiktoren en daarna even bijkomen op de zonneweide. In het horecagedeelte kun je terecht voor een hapje en een drankje.

Ben jij ook zo toe aan een dag heerlijk recreatief zwemmen en relaxen in de buitenlucht? Kom dan sportief en speels genieten bij Eurobad Maasbracht!