Gewoon lekker buitenzwemmen

Gewoon lekker buiten zwemmen in Buitenbad Eurobad Maasbracht. Voordelig en leuk voor het hele gezin.

Eurobad: Leuk Buitenbad Limburg

Gewoon lekker buiten zwemmen. Dat doe je bij buitenbad Eurobad Maasbracht: leuk buitenbad Limburg. Recreatief of banen zwemmen in ons mooi buitenzwembad, zwemplezier in een van de grote zwembaden, spelen in het peuterbad, springen van de duiktoren of duikplank, ravotten in de speeltuin of zonnen op de groene ligweide. Bij de horeca kiosk kun je terecht voor een ijsje, snack of drankje. Kom dus lekker zwemmen in de buitenlucht en ontspan met de hele familie.

100% Familiebad

Een 100% familiebad. Zwemplezier voor jong & oud.

3 meter Duiktoren

Durf jij van de 3 meter hoge duiktoren te springen?

groene Ligweide

Ruime groene ligweide. Lees je boek of lekker zonnen.

leuke Speeltuin

Tussen het zwemmen door kun je ook spelen in de speeltuin.

Horeca kiosk

Een ijsje, drankje of broodje kroket. Er is altijd wat lekkers te krijgen.

Alleen voor waaghalen

Eurobad: Leuk Buitenbad Limburg

Aan de rand van het diepste buitenzwembad staat onze duiktoren. Hier kun je springen en duiken van 3 meter hoogte. Iets voor echte waaghalzen dus. Vind je dat nog net iets te hoog, geen probleem dan spring je gewoon van de lage duikplank. Net zoveel plezier. En als je goed geoefend hebt dan maak je de gaafste salto’s en het hoogste bommetje in dit leuk buitenbad Limburg.

Veilig Zwemwater genoeg

Buitenzwembad Eurobad Maasbracht heeft kraakhelder veilig zwemwater. En niet zo’n klein beetje. Er zijn maar liefst vier buitenzwembaden met totaal 1.122 m2 water, waarin je heerlijk kunt zwemmen in de buitenlucht.

Bassin m2 Afmeting Diepte
Peuterbad 106 u-vorm 0,2 – 0,37
Ondiep 390 30 x 13 0,3 – 0,8
Halfdiep 313 25 x 12,5 0,9 – 1,4
Diep 313 25 x 12,5 1,4 – 3,25

 

 

Mooi Buitenbad met speeltuin

Heb je even geen zin om te zwemmen, neem dan je vriendjes mee naar de speeltuin. Zin in een potje voetbal of volleybal? Dat kan natuurlijk ook. Heerlijk de hele dag actief buiten bezig zijn. Bij Eurobad Maasbracht Buitenbad Limburg verveel je je geen moment, tenzij je dat zelf wilt natuurlijk. Je kunt ook lekker genieten van de warme zon en je favoriete boek lezen. Leg je handdoek op het groene gras van de zonneweide en ontspan, doe een dutje en herstel van een drukke stressvolle werkweek in een mooi buitenbad in Limburg.

Leuk buitenbad Limburg

Vriendschap is belangrijk in je leven. Wat is er nu leuker dan samen met je vrienden genieten van een gezellige zomer in een leuk buitenbad Limburg dicht bij huis. Vriendschappen ontstaan en worden nog hechter bij buitenbad Eurobad Maasbracht. Kom je vaker buiten zwemmen, reken dan uit of een abonnement niet voordeliger voor je is. Als al je vrienden ook een abonnement hebben dan kunnen jullie zo vaak als je maar wilt naar het buiten zwembad komen.

Vanwege de coronamaatregelen zijn er momenteel geen abonnementen.

Goedkoop dagje uit in Limburg

Eurobad: Leuk Buitenbad Limburg

Eurobad Maasbracht is een betaalbaar buiten zwembad in Midden-Limburg met een uitstekende reputatie en een hoge kwaliteit. Je kunt bij ons nog ouderwets genieten van een goedkoop dagje uit voor het hele gezin of een spectaculair kinderfeestje. Je mag uiteraard ook je eigen eten & drinken meenemen. Heb je geen zin om te sjouwen, dan kun je ook terecht bij onze horeca kiosk.