Gewoon lekker buitenzwemmen

Gewoon lekker buiten zwemmen in Buitenbad Eurobad Maasbracht. Voordelig en leuk voor het hele gezin.

vacatures buitenbad Eurobad

Op zoek naar een leuke vacature buitenbad? Het Eurobad Maasbracht wordt in opdracht van de gemeente Maasgouw geëxploiteerd door de Stichting Menswel Beheer Maasgouw. Regelmatig zijn we op zoek naar nieuwe toezichthouders en horecamedewerkers bij buitenbad Eurobad Maasbracht. Staat die leuke vacature buitenbad er nu niet bij? Neem gerust even contact met ons op.

Menswel is een brede sociale organisatie voor lokaal ‘mensenwerk’. Menswel houdt zich bezig met diverse vormen van welzijnswerk en sportstimulering en beheert, onderhoudt, exploiteert en verhuurt zwembaden, sportaccommodaties en ander maatschappelijk vastgoed in opdracht van de gemeenten Echt-Susteren, Maasgouw en Roerdalen.

 

Voor de start van het seizoen doen we de zwemtest in het binnenbad van Echt. Toezicht houden bij het buitenbad is een verantwoordelijke taak, maar voelt ook een beetje als vakantie.

Toezichthouder

Eurobad Maasbracht

Op dit moment zijn er geen vacatures bij Eurobad Maasbracht.

Je moet wel een beetje stressbestendig zijn als je in de horeca kiosk staat. Af en toe is het wel wat warm, maar het werk en de collega’s zijn heel erg leuk en ik krijg een prima salaris.

Horeca medewerker

Eurobad Maasbracht

Op dit moment zijn er geen vacatures bij Eurobad Maasbracht.