Gewoon lekker buitenzwemmen

Gewoon lekker buiten zwemmen in Buitenbad Eurobad Maasbracht. Voordelig en leuk voor het hele gezin.

Buitenbad Eurobad Maasbracht

Gewoon lekker buiten zwemmen. Dat doe je bij buitenbad Eurobad Maasbracht in de gemeente Maasgouw (Midden Limburg). Een voordelig en leuk buitenzwembad voor de hele familie. Recreatief zwemmen of banen zwemmen in de grote zwembaden, spetteren in het peuterbad, duiken van de hoge of lage duikplank, spelen in de speeltuin en zonnen op de ruime zonneweide. Een ijsje, snack of drankje bij onze horeca kiosk. Kom lekker ontspannen en zwemmen in ons mooi zwembad.

100% Familiebad

Een 100% familiebad. Zwemplezier voor jong & oud.

3 meter Duiktoren

Durf jij van de 3 meter hoge duiktoren te springen?

blank

groene Zonneweide

Ruime groene ligweide. Lees je boek of lekker zonnen.

blank

leuke Speeltuin

Tussen het zwemmen door kun je ook spelen in de speeltuin.

blank

Horeca kiosk

Een ijsje, drankje of broodje kroket. Er is altijd wat lekkers te krijgen.

blank

LEUK Buitenbad met speeltuin

Even geen zin om te zwemmen? Neem je vriendjes mee naar de speeltuin. Zin in een potje volleybal of voetbal? Geen probleem. De hele dag heerlijk actief bezig zijn in de buitenlucht. Bij Buitenbad Eurobad verveel je je geen moment, tenzij je dat zelf wilt natuurlijk. Je kunt natuurlijk ook lekker genieten van je favoriete boek in de schaduw van een boom. Spreid je handdoek op het groene gras van de ligweide en ontspan, doe een middagdutje, en herstel van een drukke stressvolle werkweek het mooie buitenbad Eurobad.

Vrienden voor het leven

Vriendschap is heel belangrijk in je leven. Wat is er nu leuker dan samen met je vrienden genieten van een warme zomer in buitenbad Eurobad Maasbracht, dicht bij huis in Midden Limburg. Vriendschappen ontstaan en worden hechter bij Eurobad Maasbracht. Kom je vaker buitenzwemmen, reken dan even uit of een abonnement voordeliger voor je is. Als alle vrienden een abonnement hebben dan kunnen jullie zo vaak als je maar wilt naar het buitenzwembad komen.

blank
blank

Goedkoop dagje uit

Buitenbad Eurobad Maasbracht

Buitenbad Eurobad Maasbracht is een betaalbaar buitenzwembad in Midden Limburg met een uitstekende reputatie en een hoge kwaliteit. Je kunt hier nog ouderwets genieten van een gezellig en goedkoop kinderfeestje of dagje uit voor het hele gezin. Je mag uiteraard ook je eigen eten & drinken meenemen. Heb je geen zin om te sjouwen met al die spullen, dan kun je ook terecht bij onze horeca kiosk.